sâmbătă , iulie 20 2024
Breaking News

Aspecte referitoare la case din lemn

Aspecte referitoare la case din lemn

Aceste case devin din ce in ce mai populare, fiind foarte apreciate de numeroase persoane. Daca doriti sa luati in calcul achizitionarea sau construirea unei astfel de case, ar trebui sa aveti in vedere cateva beneficii. In cele ce urmeaza va voi prezenta care sunt cele mai importante beneficii ale unei case din lemn, iar dvs. veti decide daca va vor convinge.

Avantajele unei case din lemn

case din lemnO casa va fi construita foarte rapid. Imediat ce s-a terminat de construit si uscat fundatia, o locuinta din lemn poate fi ridicata in doar cateva zile. Daca dispuneti de o echipa de 20-25 de persoane, veti vedea ca o locuinta de 55-60 de mp va putea fi ridicata foarte repede. Un alt avantaj al acestei case este ca ea va salva spatiu. Peretii din lemn sunt de doua ori mai subtiri decat cei din alte materiale.

Casele din lemn sunt si foarte rezistente impotriva cutremurelor. Fiind un material elastic, lemnul va prelua miscarile seismice indiferent de directia de propagare. O casa din lemn poate rezista la un cutremur de 8 grade pe scara Richter. O constructie din lemn nu va costa mai mult de 20.000 de euro. Acest lucru face ca o astfel de constructie sa fie mult mai ieftina decat altele.

Aspecte referitoare la protectia unei astfel de case

Casele pe structura din lemn nu sunt predispuse la incendii daca structura din lemn este tratata ignifug. Ele vor avea o rezistenta sporita la incendii, iar in caz ca se intampla sa ia foc, se vor putea inlocui fara probleme partile afectate. O casa din lemn va va oferi mediul ecologic pe care vi-l doriti. Psihicul si bioritmul natural al organismului se vor bucura de o astfel de casa. Avand in vedere aceste lucruri, veti putea fi siguri ca alegerea unei case din lemn va fi una foarte potrivita.

Close