joi , mai 30 2024
Breaking News

Dusumea din Lemn Vechi

Merita sa aleg dusumea din lemn vechi pentru acasa?

In ciuda faptului ca parchetul este foarte popular, unii proprietari de case cauta dusumea din lemn vechi. Unii dintre acestia chiar se intreaba daca merita sa aleaga acest tip de pardoseala pentru acasa.

Ba mai mult, cauta diverse informatii in mediul online despre dusumeaua din lemn vechi. Isi doresc sa afle daca aceasta are avantaje si cat de importante sunt acestea.

Ei bine, pentru cei care isi doresc sa opteze pentru dusumeaua din lemn vechi am pregatit in acest articol cateva surprize. Mai exact, vom discuta despre motivele datorita carora ar merita sa se orienteze spre acest tip de pardoseala.

Daca si dvs. va aflati in aceasta situatie, ar trebui sa cititi cu mare atentie. Nu sunt mici sansele sa renuntati la parchet si sa treceti la acest tip de pardoseala pentru locuinta dvs.

Avantaje obtinute cu o dusumea din lemn vechi

1. Durabilitatea pardoselii

In ceea ce priveste durabilitatea, acest tip de pardoseala este net superior parchetului, indiferent de tipul acestuia (laminat sau stratificat). Dusumeaua din lemn vechi de esenta tare va dura o viata intreaga.

Dusumea din Lemn VechiCu toate acestea, majoritatea expertilor recomanda refinisarea podelelor din lemn de esenta tare la fiecare 10 ani pentru a le mentine sa arate bine. Aceasta poate insemna slefuirea si aplicarea unui nou strat de finisaj. Facand acest lucru veti avea o pardoseala care va dura pentru tot restul vietii.

2. Intretinere usoara

Foarte multe persoane isi fac griji in ceea ce priveste intretinerea dusumelei din lemn vechi. Cu siguranta insa lucrurile stau mult mai diferit decat si-ar imagina. Curatarea podelelor din lemn vechi de esenta tare este o simpla usoara, dar inseamna maturarea si curatarea frecventa.

O solutie de otet si apa va functiona cel mai bine pentru curatare, daca nu veti dori sa cumparati solutii pentru lustruirea dusumelei.

3. Versatilitate

Podelele din lemn vechi de esenta tare ofera un fundal neutru care permite o multitudine de stiluri de decor. De obicei, covorul trebuie sa completeze schema de culori a unei camere, unde podelele din lemn de esenta tare nu au aceasta problema. In plus, podelele din lemn de esenta tare pot fi vopsite intr-o culoare care se potriveste cel mai bine nevoilor dumneavoastra.

4. Beneficii pentru sanatate

Un detaliu care nu trebuie sa fie neglijat este reprezentat de beneficiile pe care o dusumea din lemn vechi le are pentru sanatate. Aceasta dusumea din lemn vechi de esenta tare nu colecteaza praful si alti alergeni, cum ar face covorul, ceea ce o face o optiune mai buna pentru cei cu probleme respiratorii si alergii.

5. Rentabilitatea investitiei

Cele mai multe persoane pun costurile pe primul loc in momentul in care cumpara ceva, indiferent despre ce este vorba. In acelasi fel stau lucrurile si atunci cand aducem dusumeaua din lemn vechi in disuctie.

Oamenii se uita mai intai de toate la pret. Referitor la pret, lucrurile sunt foarte simple. Dusumeaua din lemn vechi de asemenea este mai atractiva in ceea ce priveste pretul decat parchetul sau gresia.

Asadar, din acest punct de vedere sa nu va mire faptul ca oamenii prefera dusumeaua!

Concluzie

Acest articol v-a prezentat 5 beneficii oferite de o dusumea din lemn vechi. Daca aveti nevoie de pardoseala pentru acasa, optati pentru acest tip. Nu veti gasi optiuni mai bune decat dusumeaua din lemn vechi.

Check Also

Bitum Asfalt

Bitum Asfalt

Ce caracteristici are un bitum asfalt? Adesea auzim persoane care cand discuta despre bitum asfalt, …

Close