joi , mai 30 2024
Breaking News

Folie Stretch

Folie Stretch

Alegeti o Folie Stretch de calitate. Veti constata ca aceasta folie se va intinde perfect si fara nici o problema. Ea va reusi sa ambaleze lucrurile foarte strans. O astfel de folie este potrivita pentru transporturile unitatilor mari. Ea va fi indicata si pentru paletizarea de marfuri, dar si ambalarea de produse. Va trebui asadar sa o aveti in vedere pentru aceste lucruri importante.

Folii Stretch

Folie StretchAlegeti o Folie Stretch pentru ca ea va ofera multe avantaje importante. Aceasta va avea o rezistenta sporita la toate conditiile de mediu. De asemenea, aceasta folie va reusi si sa protejeze cu succes orice bun lasat in aer liber. O astfel de folie reuseste sa fixeze pe paleti fara nici o problema produsele. Ea le va proteja in acelasi timp. Transportul va fi astfel efectuat in niste conditii excelente. Puteti opta pentru o folie stretch extensibila. Aceasta va avea un uz manual. Ea va avea o latime, dar si o grosime, dar si o greutate dorita.

Veti mai vedea si ca aceasta folie poate fi alimentara sau industriala. Folia alimentara va fi folosita pentru a ambala produsele. Aceasta va asigura o buna permeabilitate a vaporilor, dar si a gazelor. Ea va rezista fara nici o problema si va putea fi folosita in ambalarea alimentelor. O astfel de folie va reusi sa asigure chiar si o paletizare foarte buna. In cazul paletizarilor, folia va fi pusa cu ajutorul unei masini.

Folie Stretch

Mai aveti in vedere si faptul ca o astfel de folie va proteja foarte bine impotriva umiditatii. De asemenea, ea va fi o solutie foarte buna datorita rezistentei sporite la sarcinile foarte mari. Aceste sarcini vor putea ajunge chiar si la 1000 de kg pe palet, fara sa poata aluneca.

Un alt lucru important este ca aceasta folie va fi colorata sau neagra. Ea va asigura o manipulare extrem de usoara a marfurilor si o veti aprecia mult. Trebuie sa mai stiti ca aceasta folie este si transparenta. Acest lucru va insemna ca marfa va putea fi identificata foarte usor. Pretul unei folii stretch va fi si el unul redus.

Close