joi , mai 30 2024
Breaking News

Geamuri Termopan Brasov

De ce sunt eficiente ferestrele cu geamuri termopan Brasov?

In momentul in care vine vorba despre ferestre, pentru foarte multe persoane, nu exista o optiune mai potrivita decat ferestrele cu geamuri termopan Brasov. In mod evident, exista ferestrele traditionale care au tamplaria din lemn si au un singur geam din sticla.

Dar, acestea oricat de frumos ar avea designul, nu pot sa ofere avantajele pe care le ofera cele termopane. Nu pot fi de asemenea la fel de eficiente precum termopanele. Veti descoperi informatii foarte interesante despre aceste ferestre in randurile de mai jos.

Veti afla de ce sunt atat de eficiente, si de ce merita sa le achizitionati si sa le instalati in propria locuinta sau intr-o alta cladire daca detineti (depozit, hala metalica, cladire de birouri, etc.).

Ce sunt ferestrele cu geamuri termopan Brasov?

Ce sunt ferestrele, stim cu totii. Ferestrele termopane au tamplaria fabricata din materiale deosebit de durabile si de rezistente la toti factorii care dauneaza lemnului (umiditate, radiatiile UV, insecte, etc.). Un astfel de material folosit pentru fabricarea tamplariei ferestrelor termopane este PVC-ul.

Aceste ferestre nu au un singur geam precum cele traditionale. Sunt prevazute cu geam alcatuit din doua straturi de sticla, intre care exista un buzunar de aer. Acest buzunar de aer este de obicei umplut cu gaz argon sau kripton pentru o izolare maxima.

Exista si ferestre care sunt prevazute cu geam triplu, si care ofera avantaje mult mai importante. Noi vom discuta in continuare despre ferestrele cu geamuri termopane standard, cu doua straturi de sticla.

Avantajele ferestrelor termopane

Merita sa alegeti ferestrele cu geamuri termopan Brasov cu doua straturi de sticla datorita multiplelor avantaje pe care le pot oferi. Vom trece rapid in revista cateva dintre aceste avantaje.

1. Izolatie termica imbunatatita

Unul dintre cele mai mari avantaje pe care le ofera instalarea ferestrelor cu geamuri termopan este reprezentat de capacitatea acestora de a mentine temperatura interioara constanta.

Geamuri Termopan BrasovDatorita reducerii pierderilor de caldura in sezonul rece si datorita faptului ca sunt capabile de pastrarea racorii in timpul verii, aceste ferestre cu geamuri termopan contribuie semnificativ la confortul termic al locuintei.

Acesta este unul dintre motivele datorita carora sunt utilizate pe scara larga si in cladiri comerciale, industriale si in orice alt tip de cladire.

Pastrand locuinta calduroasa iarna si racoroasa vara, nu se va consuma foarte multa energie, deoarece echpamentele precum centrala termica sau aparatul de aer conditionat nu vor functiona in permanenta. Astfel, si costurile pentru energia consumata vor fi mai mici decat in cazul celor care au ales ferestrele traditionale.

2. Izolatie fonica

Ferestrele prevazute cu geamuri termopan Brasov nu ofera doar izolatie termica, ci si izolatie fonica. Datorita faptului ca au geam dublu sau triplu, cu buzunar de aer intre straturile de sticla, aceste ferestre bu permit ca zgomotele de afara sa mai patrunda in interior. Din acest motiv, sunt perfecte pentru cei care locuiesc in zone aglomerate, unde afara este galagie constant.

3. Prevenirea aparitiei condensului

Condensul din geamurile dvs. este un semn ca acestea nu previn in mod eficient transferul de caldura. Acest lucru poate duce la probleme cu mucegaiul daca umiditatea se acumuleaza in timp. Cu geamurile cu strat de sticla dublu, nu va trebui sa va faceti griji cu privire la condens.

Aceste ferestre nu ofera o platforma pentru formarea condensului deoarece niciunul dintre cele doua geamuri nu intra in contact cu elementele in acelasi timp. Acest lucru ofera casei dvs o izolare superioara.

Acestea sunt asadar, trei motive datorita carora, credem cu tarie ca ferestrele cu geamuri termopan Brasov sunt deosebit de eficiente. Sunt motive datorita carora, va recomandam sa inlocuiti ferestrele traditionale cu aceste ferestre deosebit de eficiente din multe puncte de vedere.

Check Also

DDD Deratizare

DDD Deratizare

Care sunt beneficiile serviciilor ddd deratizare? In momentul in care aducem in discutie serviciile de …

Close