sâmbătă , iulie 20 2024
Breaking News

Hotel Rasnov

Facilitati intalnite la un Hotel Rasnov

Cele mai multe facilitati gratuite sunt oferite de cel mai luxos Hotel Rasnov. Exista camere special amenajate pentru pastrarea bagajelor. De regula, acestea se gasesc situate in apropierea receptiei unitatii de cazare. Tot in receptie pot fi depozitate bunurile de valoare. Ca si dotare, serviciu si facilitate oferita clientilor in mod gratuit este seiful digital. Se poate depozita inclusiv si laptopul sau alte obiecte de valoare. Acest serviciu hotelier este disponibil doar la cerere. Se pot cere de la receptie si uscatorul de par, daca acesta nu se regaseste in camera, dar si fierul de calcat.

Hotel Rasnov

Hotel RasnovServiciile de fax, printare si xerox sunt oferite gratuit turistilor. In fiecare dimineata, turistii din cadrul unui Hotel Rasnov pot citi ziarul, diferite reviste, harta pentru vizualizarea orasului, dar si ghiduri special create pentru petrecerea timpului liber. La receptie sunt disponibile si umbrele, care sunt necesare pe timp de ploaie.

Exista inclusiv si un aparat de lustruit pantofii care este disponibil la cerere. Serviciul zilnic de curatenie este foarte important a fi asigurat de locatia de cazare aleasa pentru pastrarea sejurului. Se pot oferi diferite informatii turistice. Cei doritori, pot afla informatii privitoare la inchirierea masinilor.

Servicii oferite de un Hotel Rasnov

Oaspetii isi pot cumpara un ghid turistic. Astfel, acestia sunt in masura sa viziteze principalele obiective turistice. La un Hotel Rasnov se vor asigura, intotdeauna, servicii speciale de spalatorie si calcatorie contra unui cost suplimentar. In anumite camere exista si posibilitatea inserarii unui pat suplimentar. Acest lucru se realizeaza doar la cererea turistului si doar cu plata unui cost suplimentar. Daca clientul solicita transferul la si de la aeroport, personalul hotelier va asigura si acest lucru.

La acest hotel gasiti si o Sala De Conferinte Rasnov ideala pentru orice tip de prezentare, curs sau team building.

Turistul va fi instiintat cu privire la cursurile calatoriei. Cele mai cautate servicii aditionale hoteliere sunt cele la parcarea autorismelor. Contra unei sume achitate zilnic de client si in limita locurilor disponibile, autoturismul va fi asigurat intr-o parcare inchisa si supravegheata video.

Check Also

Cazare Bucuresti

Cazare Bucuresti

Cazare Bucuresti Veti constata ca exista o multime de optiuni pentru Cazare Bucuresti. Cu siguranta …

Close