sâmbătă , iulie 20 2024
Breaking News

Remorca Tractor Basculabila

Ce caracteristici sunt importante pentru o remorca tractor basculabila?

O remorca tractor basculabila este printre cele mai importante accesorii ale unui tractor. Se poate folosi acest accesoriu pentru a transporta o multime de marfuri. Vom vedea cateva exemple de asemenea marfuri, dar si care sunt caracteristicile de luat in considerare.

Marfuri care se pot transporta intr-o remorca tractor basculabila

Tractorul este un utilaj pe care il detin in majoritatea cazurilor cei care se ocupa de agricultura. Mai poate fi la fel de util si pentru fermierii care se ocupa de cresterea animalelor. In acest caz, se foloseste alaturi de remorca, pentru a transporta hrana si vitaminele animalelor.

Pentru cei care se ocupa strict de agricultura, un tractor este utilajul perfect. Alaturi de accesoriile potrivite, acesta poate fi folosit pentru a lucra terenul. Cele mai des folosite sunt plugul, discul, semanatoarea si remorca tractor basculabila.

Remorca Tractor BasculabilaRemorca este cel mai des utilizata. Se foloseste pentru transportul semintelor care vor fi plantate in pamant. Se foloseste pentru transportul ingrasamintelor, fie ele chimice sau naturale. Se mai foloseste o asemenea remorca si pentru a transporta recoltele toamna.

Aici remorca basculabila a tractorului este extrem de utila. Cand se ajunge acasa sau in locul de depozitare, usureaza foarte mult munca. Nu mai trebuie sa fie dat fiecare sac jos din remorca manual. Nu mai trebuie ca o persoana sa se urce in remorca si sa descarce.

Tractorul va bascula remorca si toata recolta va fi descarcata in acest fel. Totul dureaza doar doua – trei minute maxim.

In plus, pot fi transportate si alte marfuri cum ar fi nisipul sau pietrisul. Acestea se pot bascula la fel de usor ca recoltele agricole.

Caracteristici importante

Cand trebuie aleasa o remorca tractor basculabila, trebuie tinut cont de unele caracteristici importante. Cei care le cunosc si tin cont de acestea, se asigura ca in final fac o alegere foarte inspirata.

In primul rand, cumparatorii unei asemenea remorci trebuie sa-i cunoasca capacitatea de incarcare. Aici este vorba despre numarul maxim de kilograme care pot fi suportate de remorca respectiva.

Cealalta caracteristica importanta este masa maxima autorizata. Aceasta cuprinde masa remorcii la care este adaugata si capacitatea maxima de incarcare. Este obligatoriu ca atunci cand tractorul are atasata o remorca basculabila, sa nu fie depasita masa maxima autorizata

Check Also

Geamuri Termopan Brasov

Geamuri Termopan Brasov

De ce sunt eficiente ferestrele cu geamuri termopan Brasov? In momentul in care vine vorba …

Close