marți , aprilie 23 2024
Breaking News

Apartamente Sanpetru

Ce trebuie sa stie cei care cumpara apartamente Sanpetru?

Daca v-ati gandit sa cumparati unul dintre multele apartamente Sanpetru, probabil aveti nevoie de ajutor. Toata lumea incearca sa gaseasca informatiile de care are nevoie inainte de a face o astfel de achizitie.

In randurile de mai jos sunt prezentate cateva dintre cele mai importante detalii de luat in considerare in momentul alegerii unui apartament. Cititi cu atentie si aflati cum ar trebui sa procedati pentru a va alege apartamentul potrivit.

Apartamente Sanpetru: Detalii care conteaza

Exista mai multe detalii importante care conteaza pentru a face alegerea corecta cand vine vorba despre apartamente Sanpetru. Iata despre ce detalii este vorba:

1. Analizati blocul din care face parte apartamentul

Inainte de toate, este foarte important sa cunoasteti detalii despre blocul din care face parte apartamentul. Uitati-va la fatada acestuia pentru a observa cum arata, intrati in scara blocului si vedeti care sunt conditiile. Daca doriti sa cumparati un apartament la ultimul etaj, verificati starea acoperisului.

Tot cand vine vorba analizarii blocului, interesati-va daca este construit din caramida sau din BCA. O astfel de informatie este deosebit de utila mai ales daca va ganditi sa modificati apartamentul pe viitor. Si tot la acest punct, este important sa aflati si anul in care a fost construit apartamentul.

Apartamente SanpetruUltimul punct din aceasta categorie de detalii care conteaza il reprezinta etajul. Stabiliti de la bun inceput daca vreti un apartament la parter, la ultimul etaj sau la unul dintre etajele intermediare. Fiecare etaj vine cu propriile avantaje, dar si cu anumite dezavantaje.

2. Cheltuielile de intretinere

Cheltuielile de intretinere reprezinta un alt detaliu important care trebuie analizat. Va puteti informa simplu, uitanduv-va pe lista de întreținere. In acest fel, puteti vedea cat platesc in fiecare luna pentru intretinere locatarii din acel bloc. Veti putea afla si daca exista persoane cu restante.

Tot in ceea ce priveste cheltuielile, interesati-va daca exista loc de parcare pentru masina personala sau daca trebuie sa platiti pentru a primi un loc. Este important sa aveti unde sa va parcati masina.

3. Verificarea apartamentului

Este deosebit de important ca apartamentul sa fie verificat inainte de achizitie. Verificati aspecutul peretilor si al camerelor in primul rand. Acordati mare atentie si instalatiilor sanitare, mobilierului daca veti cumpara apartamentul. Verificati starea pardoselii, intrerupatoaree si panoul electric. Interesati-va cand a fost ultima data schimbata instalatia electrica.
Nu in ultimul rand, acordati atentie aparturii electronice si electrocasnice.

Tot in ceea ce priveste verificarea apartamentului se poate aduce in discutie si compartimentarea acestuia. Informati-va daca apartamentul a suferit modificari compartimentale, iar daca da, aflati daca sunt mentionate modificarile in documentele locuintei.

4. Documentele imobilului

Inainte de a decide daca achizitionati sau nu apartamentul, analizati cu foarte mare atentie toate documentele locuintei. Verificati daca locuinta este sau nu este intabulata. Urmariti daca exista toate documentele : actul de proprietate, de moștenire, certificatul de urbanism, autorizația de construcție, extrasul de carte funciara, intabularea, procesul verbal de recepție, etc.

Alti factori importanti

Exista si alti factori importanti de luat in considerare cand vine vorba despre achizitia unor apartamente Sanpetru. Orientarea apartamentului are o mare importanta, la fel ca si facilitatile din zona.

Nu in ultimul rand, pretul apartamentului conteaza foarte mult. Studiati preturile apartamentelor din zona pentru a putea sa va faceti o parere, daca vi se cere suma corecta pentru a cumpara apartamentul pe care il vreti.

Check Also

Apartamente De Vanzare Constanta 3 Camere

Apartamente De Vanzare Constanta 3 Camere

Apartamente De Vanzare Constanta 3 Camere Daca sunteti in cautarea unei locuinte spatioase, atunci aceste …

Close