sâmbătă , iulie 20 2024
Breaking News

Case Modulare

Ce avantaje au persoanele care opteaza pentru case modulare?

Stiati ca foarte multe persoane cauta acum oferte atractive pentru a achizitiona case modulare? Acest tip de constructii devine din ce in ce mai des intalnit pe teritoriul Romaniei din cauza avantajelor oferite.

In randurile de mai jos vom discuta despre casele modulare. Va vom prezenta unele dintre avantajele semnificative ale acestora si veti intelege cu usurinta de ce oamenii le prefera in prezent. Daca va ganditi si dvs. sa achizitionati o casa, ar trebui sa cititi cu mare atentie. Este foarte posibil ca informatiile de mai jos sa va determine sa optati pentru o casa modulara.

Avantaje case modulare

In momentul in care aducem casele modulare in discutie, un lucru este evident. Acestea au foarte multe avantaje de oferit proprietarilor, in timp ce dezavantaje nu am putea enumera. Cat despre avantaje, cele mai importante sunt prezentate mai jos.

1. Structura puternica

Casele nu trebuie construite pe santier. Casele modulare sunt construite si finisate din fabrica, iar santierul este un loc pentru asamblare. Modulele care alcatuiesc o cladire sunt mai durabile decat cele construite in mod traditional. Casele prefabricate nu trebuie doar sa indeplineasca cerintele de proiectare, ci si sa reziste la sarcinile de transport.

2. Timp de constructie mai scurt.

O casa mica modulara poate fi construita in mai putin de doua luni la fabrica. Motivul pentru construirea rapida consta in factori precum automatizarea constructiei, repetabilitate mai mare, lucru in echipa mai mare. Asamblarea pe santier dureaza de obicei cateva zile.

Case ModulareIn plus, conditiile meteo nefavorabile nu impiedica muncitorii sa construiasca o astfel de locuinta. Din moment ce aceasta este construita in fabrica, si cand conditiile meteo nu sunt favorabile, muncitorii pot munci in continuare.

3. Acustica imbunatatita

Acustica caselor modulare este mult mai buna decat a caselor construite in mod traditional. In casele traditionale, sunetul se propaga prin constructia peretilor si a tavanului. De aceea, podelele plutitoare sunt adesea folosite pentru a suprima zgomotul. In casele prefabricate, fiecare modul este o constructie separata. Modulele conectate intre ele in casa sunt protejate impotriva transferului de zgomot de la unul la altul.

4. Risc mai mic de deteriorare.

Risc semnificativ mai mic de furt si daune cauzate de terti. Furtul are loc cel mai adesea atunci cand casa nu este inca asigurata corespunzator. Furtul de materiale si echipamente de constructie poate fi facut de muncitorii care lucreaza pe santierul dumneavoastra. Daca construii o casa in mod traditional va intrebati de ce ati ramas fara ciment, furtul poate fi cauza.

Ei bine, acest lucru nu mai este valabil cand vine vorba despre constructia unei case modulare. Nu mai are cine si ce sa fure din moment ce casa este construita in fabrica iar ulterior asamblarea se face in curtea dvs.

Important de retinut

Cand vine vorba despre case modulare, nu doar avantajele sunt importante. Exista si alte detalii importante de cunoscut. De exemplu, o astfel de locuinta este functionala la fel ca una traditionala.

Proprietarii sunt racordati la retelele de energie electrica, gaze naturale, apa si canalizare. Aici insa trebuie mentionat un amanunt foarte important. Saparea bransamentelor nu este sarcina firmei care se ocupa de constructia casei.

Proprietarul trebuie sa asigure saparea bransamentelor respective. De asemenea, majoritatea firmelor de specialitate doar produc si asambleaza casa modulara. Fundatia se plateste separat sau poate fi construita inainte de catre proprietari.

Check Also

Blocuri Din Beton Tip Lego

Blocuri Din Beton Tip Lego

Blocuri din beton tip lego Optand pentru aceste Blocuri din beton tip lego, veti avea …

Close