joi , mai 30 2024
Breaking News

Epilare Definitiva Brasov

Ghid pas cu pas pentru epilare definitiva Brasov

Procedura de epilare definitiva Brasov a devenit fara doar si poate, cea mai populara procedura cosmetica. Este o alternativa populara la barbierit si epilare cu ceara, in special pentru cei care doresc sa economiseasca timp.

Este o procedura perfecta si pentru persoanele care doresc eliminarea firelor de par, fara a simti durere.

Aceasta procedura minim invaziva ofera, de asemenea, beneficii suplimentare, cum ar fi precizia in tintirea parului specific, evitarea senzatiilor de disconfort dintre etapele de crestere si eliminarea firelor de par incarnate.

Daca v-ati gandit sa optati pentru un astfel de tratament, cu siguranta trebuie sa cititi pana la final. Fiecare informatie de mai jos va poate fi de folos, pentru a sti la ce sa va asteptati de la aceasta procedura.

Primii pasi si pregatirea pentru epilare definitiva Brasov

Este important sa alegeti un specialist care este certificat intr-o specialitate precum chirurgia plastica. Inainte de indepartarea parului cu laser, specialistul dumneavoastra va va revizui probabil istoricul medical si va prezenta riscurile, beneficiile si asteptarile.

Aceste informatii vi le ofera pentru a determina daca este o optiune de tratament adecvata pentru dumneavoastra.

In pregatirea pentru prima dvs. sesiune de epilare cu laser, este important sa evitati epilarea cu ceara sau smulgerea firelor de par timp, cu patru pana la sase saptamani inainte de tratament.

Aceste activitati indeparteaza temporar foliculii de par si radacinile, care sunt tinta in timpul tratamentului cu laser. Barbierirea este acceptabila, deoarece taie firele de par si lasa foliculii de par intacti.

Cu 24 de ore inainte de tratament, se recomanda barbierirea, astfel incat laserul sa poata localiza mai usor foliculii. Parul poate fi ars in timpul procesului cu laser si poate provoca disconfort crescut.

Cum se desfasoara procedura?

Chiar inainte de procedura de epilare definitiva Brasov cu laser, vi se poate oferi optiunea de a primi anestezic topic.

Acesta poate fi util pentru a ajuta la reducerea oricarui disconfort in timpul tratamentului. Anestezicul poate fi aplicat cu 20-30 de minute inainte de epilarea cu laser. De obicei, este recomandata aplicarea acestuia pentru zonele mai sensibile, cum ar fi linia bikinilor si subrat.

Epilare Definitiva BrasovDe obicei, in timpul sedintelor, vi se va oferi protectie pentru ochi. In ceea ce priveste setarile echipamentului laser, acestea vor fi ajustate in functie de locatia pielii, grosimea si culoarea. In cele din urma, poate fi aplicat un gel rece sau va fi folosit un dispozitiv special de racire pentru a proteja pielea exterioara si a minimiza efectele secundare.

In timpul procesului cu laser, pulsurile de lumina vor fi date in zona de tratament si se poate simti un usor disconfort. Acest lucru a fost descris de catre persoanele care au urnat tratamentul, ca o intepatura calda sau o banda de cauciuc usoara care se loveste de piele.

Prima sedinta de tratament de obicei provoaca mai mult disconfort in comparatie cu tratamentele ulterioare. Durata sedintelor variaza de la cateva minute pana la o ora, timpul fiind influentat in functie de zona de tratament. Odata ce procedura este finalizata, vi se poate administra lotiune, crema antiinflamatoare sau pachete de gheata pentru a usura orice disconfort.

Dupa procedura si procesul de recuperare

Nu este neobisnuit sa observati o oarecare roseata si caldura in zona pielii dupa cateva ore de la prima sedinta de epilare definitiva Brasov. A fost descrisa de catre persoanele care au urmat tratamentul, ca o senzatie de arsura usoara, care poate fi atenuata cu comprese reci si creme hidratante. Femeile pot chiar sa se machieze a doua zi dupa tratament, daca fata a fost tratata.

Pe parcursul lunii urmatoare, se recomanda aplicarea unei creme de protectie solara pentru zonele expuse la soare. Si, de preferat ar fi ca lumina soarelui sa fie evitata pe cat posibil.

Rezultatele tratamentului

Rezultatele procedurii de epilare definitiva Brasov sunt cele mai asteptate de catre toata lumea. Foliculii de par loviti de laser in timpul tratamentului pot dura cateva zile pana la saptamani pentru a se pierde complet.

Firele de par nu cad imediat dupa fiecare sedinta. Referitor la procesul de cadere al firelor de par, acesta poate arata uneori ca o crestere continua a parului. Rezultatele variaza semnificativ intre oameni, ceea ce se poate datora unei varietati de factori, cum ar fi grosimea parului, densitatea sau locatia.

Desi epilarea cu laser intarzie in mod eficient cresterea parului de la luni la ani, de obicei nu are ca rezultat indepartarea definitiva a parului. Totusi, in comparatie cu barbierit si epilare cu ceara, ofera o solutie mai eficienta, iar rezultatele sunt vizibile pana la 10 – 15 ani.

Un astfel de tratament, pentru cele mai bune rezultate necesita intre 4 si 10 sedinte, cu o distanta cuprinsa intre 4 si 6 saptamani intre ele. De obicei, poate fi nevoie de 1 – 2 sedinte pe an pentru intretinere, iar rezultatele vor dura dupa cum am mentionat, pana la 10 – 15 ani.

Check Also

Trupa Nunti

Trupa Nunti

Trupa nunti si genuri muzicale Alegerea formatiei de nunta perfecte poate parea o adevarata provocare. …

Close