sâmbătă , iulie 20 2024
Breaking News

Inchiriere Echipament Snowboard Poiana Brasov

Inchiriere Echipament Snowboard Poiana Brasov

Multitudinea variantelor echipamentelor potrivite se poate alege la centrele de Inchiriere Echipament Snowboard Poiana Brasov. Trebuie alese cu atentie: placa, legaturile si butii. Conteaza foarte mult daca turistul este incepator sau avansat. Conteaza cat de bine stie acesta sa practice acest sport de iarna si anume snowboard-ul. Conteaza si stilul practicat. Snowboard-ul presupune trei tipuri: freestyle, freeride si all-mountain.

Avansatii sunt cei care sunt experti isi aleg cu usurinta echipamentul de snowboard dorit. Pentru a alege dimensiunea potrivita a placii de snowboard trebuie avute in vedere doua criterii de selectie. Acestea sunt: greutatea si inaltimea. Producatorii echipamentelor prezinta anumite tabele care insotesc produsul. Aceste tabele au menirea de a face legatura intre greutatea individului si dimensiunea placii.

Inchiriere Echipament Snowboard Poiana Brasov

Inchiriere Echipament Snowboard Poiana BrasovLa centrele de Inchiriere Echipament Snowboard Poiana Brasov se ofera consultanta cu privire la echipamentul potrivit. Placa de snowboard poate fi una rigida sau una flexibila. Sunt situatii diferite in care sunt necesare placi de snowboard diferite. Daca snowboard-ul este unul rigid acesta va fi mai agil. Insa necesita mai multa experienta si forta de actiune a turistului. Incepatorii trebuie sa isi achizitioneze un snowboard mai flexibil. Rigiditatea trebuie sa fie usoara sau mai mica. Placile mai rigide sunt recomandate pentru cei avansati.

Conteaza foarte mult si forma exterioara a snowboard-ului. Aceasta poate fi directionala, bi-directionala si hibrid. O placa de snowboard directionala este mai versatila. Este folosita in majoritatea cazurilor. Ofera multe beneficii pentru toate cele trei tipuri de snowboard. O placa de snowboard bi-directionala este o placa perfect simetrica. Deplasarea este mai usoara cu ajutorul acesteia. Aceasta este recomandata si potrivita pentru incepatori. Placa de snowboard hibrid imbina cele doua forme: directionala si bi-directionala. Imbina avantajele celorlalte doua tipuri de placi de snowboard.

Inchiriere Echipament Snowboard Poiana Brasov

Placile de snowboard pot avea diferite forme. Cele mai utilizate placi de snowbord au urmatoarele forme: camber, flat sau zero-camber, rocker sau reverse-camber, hibride si triple base. La centrele de Inchiriere Echipament Snowboard Poiana Brasov se regasesc toate aceste tipuri de placi de snowboard. In vederea alegerii echipamentului potrivit este recomandat a se discuta cu un monitor de ski.

Check Also

Piscina Rasnov

Piscina Rasnov

Este recomandat sa ducem copiii la piscina Rasnov? In fiecare an, in sezonul cald exista …

Close