joi , februarie 22 2024

LR Health & Beauty

LR Health & Beauty

Este o compania de top multinaționala care oferta de mai bine de 30 ani mai multe beneficii partenerilor si clientilor săi cu propriile produse de sanatate si frumusete, dar si un plan de marketing transparent si motivant. LR are o singura fabrica in Germania de unde pleaca toate produsele la aceeasi calitate si la acelasi pret in peste 28 de tari. Oficial In România este din 2010 si in prezent suntem in plina dezvoltare.

De ce LR Health&Beauty in 2010?

LR Health & BeautyDaca in 2010 am dat startul pentru un venit suplimentar, acum dupa atatea ani am bifat mult mai multe puncte, care nu existau atunci in mintea mea. De la stabilitatea financiara care este in continua crestere pana la excursii câștigate, oameni de succes pe care i-am cunoscut. Dar cel mai important este timpul de calitate pe care l-am castigat, libertatea de a-mi face propriul program astfel incat sa ma pot bucura de fiecare moment alaturi de copilul nostru de numai cateva luni. Pot spune ca asta este cel mai mare castig, de cele mai multe ori poate avem un job bine platit, dar petrecem peste 10 ore la birou sau suntem nevoiti sa plecam luni si sa mai revenim acasa abia vineri. Traind astfel zilnic acel sentiment, aceea frustrare ca , nu suntem niciodata langa familie, ca nu ne vedem copii crescand.

LR Health & Beauty – Motivatia mea pozitiva este de a avea timp, este singurul lucru pe care nu il putem cumpara sau nu il mai putem da inapoi. Acel timp de calitate pe care il pot avea fara stresul acestor ganduri “ca imi pierd jobul, ca mi se scade salariul, ca fara mine nu functioneaza cabinetul si nu mai vin banii, ce fac daca mi se imbolnaveste copilul…”

De ce LR Health & Beauty acum?

Pentru ca putem construii impreuna un venit suplimentar part time, care in timp, lucrat organizat si constant, poate deveni full time. Iti poate aduce aceea libertate de a petrece oricand timp de calitate cu familia, fara sa mai existe stresul zilei de maine.

Impreuna putem construii echipe de success care la randul lor se vor bucura de toate aceste beneficii.

Hai si tu in echipa noastra!

Check Also

Formatie Cover Pentru Nunta

Formatie Cover Pentru Nunta

De ce o formatie cover este solutia perfecta pentru urmatorul eveniment Formatie Cover Pentru Nunta …

Close