sâmbătă , iulie 20 2024
Breaking News

Rulouri de gazon

Rulouri de gazon

Daca nu ati avut pana acum timpul necesar sa va amenajati gradina, nu trebuie sa va mai preocupati. Vara aceasta va veti putea bucura cu siguranta de intregul spatiu verde pe care il aveti la dispozitie. Echipa se va ocupa de toate procesele in locul dvs., iar la final gradina va arata spectaculos. Incepand cu montarea de rulouri de gazon si pana la pozitionarea ornamentelor, toate sunt realizate de acestia.

Amenajarea gradinii cu rulouri de gazon

rulouri de gazonApeland la profesionalisti, puteti fi siguri de calitatea serviciilor si a produselor achizitionate. Daca timpul nu v-a permis pana acum, sau considerati ca nu aveti atat de multa creativitate, nu va ingrijorati. Firma Amenajari Gradini va pune la dispozitie o gama variata de servicii si produse pentru amenajarea Gradinii. Daca va decideti ca aveti nevoie de rulouri de gazon, acestia vor pregati terenul pentru montare si se pot ocupa mai departe de intretinerea acestuia.

Montarea si ingrijirea unor rulouri de gazon

Montarea este mai rapida, in raport cu cea pentru gazon obtinut prin insamantare. Terenul trebuie curatat de orice obiect in plus, precum crengi, pietre sau resturi vegetale. Apoi, cu ajutorul unui utilaj proesional se va nivela pamantul, dupa care se monteaza rulourile. Pentru ca gradina sa ramana la o nuanta verde proaspat, trebuie sa udati gazonul l un intrval de timp regulat. Puteti monta un sistem de irigatii, oferit tot de firma, sau il puteti iriga manual. Este utila si fertilizarea pentru o crestere armonioasa.

Check Also

Geamuri Termopan Brasov

Geamuri Termopan Brasov

De ce sunt eficiente ferestrele cu geamuri termopan Brasov? In momentul in care vine vorba …

Close