miercuri , aprilie 24 2024
Breaking News

Optati pentru zeolit natural

Optati pentru zeolit natural

Acest produs este foarte apreciat de o multime de fermieri. El este ideal pentru voi, iar in cele ce urmeaza, va voi explica si de ce. Veti constata ca acest ingrasamant cu zeolit natural vine in ajutorul vostru, oferindu-va o serie de avantaje pe care le veti indragi.

Fiind obtinut din tufuri vulcanice, acest ingrasamant are in componenta sa aluminosilicati. Ei sunt foarte speciali datorita faptului ca pierd, dar si castiga reversibil apa. Acest lucru le confera niste proprietati unice de desorbtie si absorbtie, dar si de schimb ionic.

De ce sa alegeti ingrasamant cu zeolit natural?

Acest ingrasamant a veni in ajutorul vostru fiind ideal oricarei culturi. Apeland la acesta va veti putea bucura de avantajele sale. Veti constata ca daca aveti de aface cu soluri acide sau nisipoase, le veti putea imbogati.

zeolit natural

Aplicand un astfel de ingrasamant, nu veti mai avea batai de cap cu un sol neprielnic plantelor voastre.

Un alt lucru important este ca veti ajunge sa economisiti bani. Un lucru foarte costisitor in agricultura este ingrijirea plantelor. Folosind zeolit natural, costurile vor fi reduse si nu va mai trebui sa cheltuiti sume mari de bani. Trebuie sa mai stiti ca zeolitul este si un reglator si dozator excelent. Acesta va oferi plantelor voastre tot ce au nevoie pentru ca acestea sa creasca armonios.

Caracteristici ale solului imbogatit cu zeolit natural

De asemenea, veti vedea ca zeolitul va avea si un impact pozitiv impotriva levigarii. Este cunoscut faptul ca odata aplicate, substantele din sol au tendinta de a leviga. Folosind zeolitul, aceasta problema va fi inlaturata, iar substantele vor fi eliberate si puse in folosul plantelor voastre doar in momentul in care acestea au nevoie de ele.

Imbogatirea solului cu zeolit va fi un proces de durata. Primele rezultate le veti vedea in primii 2-3 ani de la aplicarea ingrasamantului cu zeolit.

Check Also

DDD Deratizare

DDD Deratizare

Care sunt beneficiile serviciilor ddd deratizare? In momentul in care aducem in discutie serviciile de …

Close