sâmbătă , iulie 20 2024
Breaking News

Ce Inseamna SEO

Ce Inseamna SEO?

Din ce in ce mai multe persoane se intreaba Ce Inseamna SEO? Iar acest lucru nu ar trebui sa ne mire. Deoarece acest proces a devenit crucial in Marketing-ul Online. Dar ce pot insemna aceste trei litere si ce presupun?

In primul rand, SEO este o prescurtare. Termenul vine de la Search Engine Optimization, din limba Enegleza. Iar acest termen sa traduce ca: Optimizare pentru Motoarele de Cautare. Ma gandesc ca stiti deja ce inseamna un motor de cautare. Daca nu stiti atunci spun un singur cuvant: “Google”. Liderul mondial printre motoarele de cautare.

Ce Inseamna SEO

Totusi, inainte de a efectua o Analiza SEO este bine sa va asigurati ca respectati cateva dintre urmatoarele reguli de baza pe care le utilizeaza toti expertii in SEO:

 

  1. sa utilizati cavantul cheie targetat cel putin odata
  2. cuvantul targetat sa fie in primul pargraf
  3. utiliati titlu, subtitluri si imagini
  4. adaugati doar continut/text unci
  5. evitati plagiarisuml.

Exista mult mai multe reguli de avut in vedere. Dar acestea sunt de baza. Daca ati tinut minte aceste aspecte, atunci sunteti in drumul cel bun. In continuare va veti putea ajuta cu un modul de SEO care va poate analiza postarea sau pagina. Si sa va sugereze aspectele care necesita remediere. Aceste module sunt foarte des utilizate chiar si de experti. Deoarece usureaza enorm munca.

Check Also

Formatie Cover Pentru Nunta

Formatie Cover Pentru Nunta

De ce o formatie cover este solutia perfecta pentru urmatorul eveniment Formatie Cover Pentru Nunta …

Close