sâmbătă , iulie 20 2024
Breaking News

Epilare Definitiva

Pentru cine este recomandata o epilare definitiva?

Credeati ca doar doamnele si domnisoarele apeleaza la epilare definitiva pentru eliminarea firelor de par nedorite de pe diverse zone ale corpului? Nu trebuie sa va surprinda faptul ca din ce in ce mai multi barbati isi indreapta atentia spre acest tratament corporal.

Cateva motive pentru a alege o epilare definitiva

In ceea ce priveste doamnele si domnisoarele care isi indreapta atentia spre acest tratament corporal, acestea tin cont mai mult de partea estetica. Pentru ca nu le permite de fiecare data timpul sa se epileze, aleg aceasta metoda pentru ca apoi nu vor mai avea grija eliminarii firelor nedorite de par.

Barbatii in schimb pot opta pentru aceasta metoda de eliminare a firelor de par deoarece nu se simt confortabil pentru ca transpira foarte des, mai ales in zona axilara. Din acest motiv, mai ales cei care depun mult efort fizic la locul de munca, prefera metoda epilarii definitive, decat sa foloseasca foarte des aparatul de ras.

Epilare DefinitivaIn afara faptului ca rezultatele sunt de lunga durata, aceasta metoda de epilare are si multe alte avantaje care conving atat femeile cat si barbatii sa o aplice. Amintim faptul ca nu este o metoda dureroasa cum este epilarea cu ceara de exemplu. Practic, persoanele care aleg metoda epilarii definitive nu simt nici durere si nici disconfort.

In plus, nu este o metoda care sa afecteze pielea sensibila sau nuantele mai inchise sau mai deschise ale tenului. Este tratamentul cosmetic potrivit pentru toata lumea, indiferent de tipul pielii si de nuanta pielii.

Se termina totul intr-o singura sedinta?

Daca v-ati gandit deja sa optati pentru epilare definitiva cu laser, trebuie sa stiti ca aceasta metoda necesita mai multe sedinte. In functie de zona tratata si in functie de tehnologia utilizata, poate fi nevoie de pana la 6 – 8 sedinte.

Cu toate acestea, daca tinem cont de faptul ca rezultatele epilarii definitive sunt de foarte lunga durata (in jur de 15 ani), iar tratamentul nu este deloc dureros, in mod evident se poate spune ca este cea mai potrivita metoda pentru a elimina firele de par nedorite de pe orice zona a corpului.

Check Also

Formatie Cover Pentru Nunta

Formatie Cover Pentru Nunta

De ce o formatie cover este solutia perfecta pentru urmatorul eveniment Formatie Cover Pentru Nunta …

Close