marți , aprilie 23 2024
Breaking News

Instructor Auto Brasov

Pot lua lectii de soferie de la un instructor auto Brasov?

Exista persoane care se intreaba daca pot lua lectii de soferie de la un instructor auto Brasov. Aici nu ne referim la cei care intentioneaza sa faca scoala de soferi, ci la cei care detin permisul auto.

Exista conducatori auto care din diverse motive isi doresc sa participe la cateva lectii de soferie. In acest articol puteti descoperi atat motivele acestora, cat si unele informatii care v-ar putea ajuta. Bineinteles, daca veti avea si voi nevoie sa luati lectii de condus.

De ce isi doresc soferii sa faca ore extra alaturi de un instructor auto Brasov?

Unii conducatori auto au obtinut permisul de conducere acum mai multi ani. Fie nu au avut posibilitatea, fie nu au dorit pana acum sa conduca, iar acum cand sunt nevoiti, le este teama.

Instructor Auto BrasovDin acest motiv, inainte de a se urca la volan pentru a iesi cu masina in trafic, doresc sa plateasca ore de condus. Un instructor auto Brasov le poate veni in ajutor si le poate preda lectii de soferie. De la efectuarea parcarilor (de toate tipurile) pana la condusul in aglomeratie, instructorul ofera sfaturi soferilor.

Unii conducatori auto detin permis de conducere pentru masini cu cutie automata. Acestia au facut orele de practica si au dat examenul la scoala de soferi pe o masina cu cutie automata. Ei bine, acestia nu au voie sa conduca masini care au cutie manuala, pana nu fac un curs de 6 ore.

Le va fi alaturi un instructor auto care ii va invata sa conduca o masina cu cutie manuala. Dupa aceste lectii, vor sustine examenul auto practic (fara sala). Dupa aceea, vor putea conduce masini cu cutie manuala.

Iata asadar ca exista situatii in care chiar si conducatorii auto cu permis pot avea nevoie de lectii de soferie. Instructorii auto pot veni in ajutorul acestora.

Alegerea instructorului

Exista cateva detalii de care trebuie tinut cont cand se alege un instructor auto Brasov. In primul rand, conteaza experienta acestuia. Modul in care abordeaza clientii are de asemenea o importanta aparte.

Nu in ultimul rand, conteaza rezultatele profesionale. Trebuie ales un instructor cu rezultate ireprosabile, cel putin 90% dintre elevii sai sa fi promovat din prima incercare examenul.

Check Also

Formatie Cover Pentru Nunta

Formatie Cover Pentru Nunta

De ce o formatie cover este solutia perfecta pentru urmatorul eveniment Formatie Cover Pentru Nunta …

Close